1. A pizzatésztát elkészítjük az itt leírtak szerint.
2. Két bucira osztjuk, és mindegyiket a lehető legvékonyabbra nyújtjuk, ügyelve, hogy nagyjából kör alakú végeredményt kapjunk.
3. A paradicsomokat meghámozzuk, kimagozzuk és húsukat apró kockára vágjuk. Elosztva, a két tésztakorong felére halmozzuk (egyik felüket szabadon hagyjuk, ezt hajtjuk majd vissza a megpakolt felére).
4. Erre jön a lecsöpögtetett, villával kissé szétszedett tonhal. Rászórjuk a felkarikázott olajbogyókat és rátépkedjük a mozzarellát.
5. Visszahajtjuk az üresen hagyott felüket, a széleket jól összenyomkodjuk.
6. A legmagasabb hőfokra előmelegített sütőbe dugjuk, kb. 15 percre. Közben ellenőrizzük néhányszor: akkor jó, amikor egy kis színt kap a teteje, a belseje pedig teljesen átforrósodott.
Jó étvágyat!