|
AKCIÓK |
|
|
Finonimo kifli sonkás szelet: |
2949 Ft/kg |
|
Soproni dobozos sör 0,5L: |
399 Ft (798 Ft/l) |
|
Tolle Tejföl 20% 325 gr. : |
619 Ft (1904 Ft/kg) |
|
Trappista sajt import: |
2799 Ft/kg |
|
Méteres cukrászsütemény: |
449 Ft |
|
|
|
-
-
Egy helyen
minden
-
A hét
minden napján
|
NAPI RECEPT AJÁNLATUNK |
|
ÜZLETEK |
|
|
|
|
Dátum |
2024-11-22 |
Recept neve: |
Ropogós - omlós libacomb |
Költség: |
900 Ft / fő |
|
Hozzávalók: |
- 4db libacomb
- só ízlés szerint (tengeri) |
Elkészítés: |
- 1. Alapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé.
- 2. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjából kisül a bőréből az összes zsír, és ekkor megfordíthatjuk a combokat. Ezt az oldalt is sütjük kb. 30-35 percet. Kicsit színesedjen is meg! A felesleges zsírt szedjük ki a combok alól, de még maradjon kb. fél cm magasan. Utána szorosan fedjük le a tepsit alufóliával, és tovább sütjük, azaz puhítjuk, kb 20-30 percet. Az idő elteltével ellenőrizzük, hogy elég puha-e.
- 3. Vegyük vissza a sütő hőfokát 190°C-ra.
- 4. Ha omlós, puha a hús, levesszük a fóliát, és kb 15 percet még visszatesszük, hogy még szebb színt kapjon.
- ◘ sütési hőfok: 220°C
- ◘ sütési mód: alul-felül sütés
Jó étvágyat! |
|
|
|
Via Markt József Attila u. Pécs |
|
Via Markt Partner Nagymányok |
|
Via Markt Garay u. Pécs |
|
Via Markt Partner, Komló |
|
Via Markt Borostyán u. Pécs |
|
|
|