1. Meghámozzuk a burgonyát, majd lobogó vízben félig megfőzzük.
2. Ha a burgonya félig átfőtt, akkor leöblítjük, és vékony karikára vágjuk.
3. A krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, sóval, borssal és kevés friss rozmaringgal.
4. Sütőpapírral bélelt tepsire ráteszünk egy szelet burgonyát, megkenjük a tejszínes szósszal, majd reteszünk egy újabb szelet burgonyát. Ezzel a módszerrel 5 cm-es tornyokat csinálunk, amíg az alapanyagok el nem fogynak.
5. A rakott burgonyák tetejét meglocsoljuk kevés olívaolajjal, megszórjuk borssal.
6. 175 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
7. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk.
8. Sózzuk, borsozzuk a húst, majd vékonyan megkenjük magos mustárral.
9. Kevés olívaolajon barnára sütjük.
Jó étvágyat!