1. Mindkét esetben gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét.
2. A szilikon formákban ecsettel szétkenünk kb 1-1 teáskanálnyi olvasztott csokoládét, és 3-5 percre a fagyasztóba tesszük dermedni. Ezt a műveletet kétszer végezzük el, hogy kellő vastagságú legyen a bonbon "fala".
3. Karamellás-nugátos töltelék: 2 ek tejszínt 2 Mars szelettel gőz fölött összeolvasztunk, majd hagyjuk kihűlni. Ezzel a hideg krémmel töltjük a bonbonokat.
4. Kókuszos töltelék: 5 ek tejszínt 1 ek porcukorral gőz fölött összeforralunk, majd ehhez adjuk az 5 csapott ek kókuszreszeléket. Ezzel a hideg krémmel töltjük a bonbonokat.
5. Amikor már a 2. réteg csoki is megszilárdult a bonbonformákban, kb 2/3 részig töltjük krémmel, majd újra visszatesszük a fagyasztóba 3-5 percre.
6. Végül a bonbon lezárásképpen kb 1 teáskanálnyi olvasztott csokoládét kanalazunk a bonbonok (most még) tetejére, elsimítjuk, és mehet vissza fagyasztóba újabb 5 percre.
7. Ha megdermedt az utolsó réteg csokoládé is, óvatosan kinyomkodjuk a formákból a bonbonokat. Meglepően könnyen kijönnek a formából.
Egészségére!