1. A tésztát kivesszük a csomagból, és kettőbe vágjuk, hogy 2 db kb. 20x25 cm-es téglalapot kapjunk (amik sülés után kb. 18 x 23 cm-esek lesznek).
2. A sütőpapírral együtt sütőlemezre helyezzük őket. Villával több helyen megszurkáljuk, és előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt szép aranyszínűre sütjük. Ha kész, kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni.
3. A tojásfehérjéket 1-2 ek cukorral nagyon kemény habbá felverjük.
4. A krémhez a a pudingport összekeverjük 1 ek cukorral, öntünk bele kb. 150 ml hideg tejet, majd összekevekerjük.
5. A tejet feltesszük forrni a maradék, ill. az 1 ek vaníliás cukorral. Ha felforr, beleöntjük a pudingporos tejet, és állandó keverés mellett egy sűrű pudingot főzünk belőle. Amint kész, egy nagyobb átmérőjű keverőtálba szedjük át, és egy keverőlapáttal a tojáshabot óvatosan, de alaposan beledolgozzuk.
6. Az alsó tésztalapot egy megfelelő nagyságú tepsibe, magasabb falú edénybe tesszük, ráhalmozzuk a kész krémet, és szépen elsimítjuk.
7. A teteje lapot egy fűrészes késsel egyenlő nagyságú négyzetekre vágjuk, és egyenként ráhelyezzük a krémre, óvatosan, kissé rá is nyomhatjuk.
8. Hűtőbe tesszük, és kb. 1 óra múlva már fogyasztható.
9. Tálaláskor a felső elvágott négyszögtetők mentén vágjuk a szeleteket. Házi vaníliás
Jó étvágyat!