1. A csirkecombokat megtisztítjuk és ráöntjük a citromlével összekevert joghurtot. Legalább fél napot hagyjuk a pácban.
2. Tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a pácból kiemelt, megsózott-borsozott húst.
3. Köré rakjuk a leszűrt kukoricát, fokhagymát és a meghámozott, cikkekre vágott krumplit.
4. A friss rozmaringot kicsit megtépkedve rárakjuk vagy a szárítottat egyenletesen rászorjuk a húsra és a krumplira is.
5. Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 30 perc után levesszük a fóliát, és ropogósra, készre sütjük.
6. Ha a fóliát levettük, kicsit érdemes átmozgatni a krumplit a kukoricával.(konzerv vagy mirelit)
◘ Sütési hőfok 200°C
Jó étvágyat!