1. A csirkemellet megmossuk, és felszeleteljük. A fűszerkeveréket elkeverjük 1 tk ételízesítővel, 1/2 tk sóval és egy kevés borssal, öntünk rá kb. fél dl olajat. Beleforgatjuk a csirkemellet, és betesszük a hűtőbe.
2. Megcsináljuk az öntetet, hogy összeérjenek benne az ízek. A tejfölt kevés tejjel elkeverjük, belenyomjuk a fokhagymát, pici citromlevet, sót, borsot és a csipet kaprot, jól elkeverjük, úgy, hogy ne legyen túl híg, de túl sűrű sem. Ezt is betesszük a hűtőbe.
3. Kevés olívaolajon megsütjük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk.
4. Ezután szintén egy kevés olívaolajon megsütjük a csirkemell szeleteket úgy, hogy ne száradjon ki, de kapjon egy kis színt. Ezután a húst felszeleteljük vékony csíkokra.
5. A jégsalátát felcsíkozzuk, hozzáreszeljük a répát.
6. Ezek után megtöltjük a pitákat. Teszünk bele egy kis salátát, rá mehet az öntet, gomba, hús, megint öntet, saláta és végül öntet. Mindenki azt és annyit tesz bele, ami szimpatikus.
Jó étvágyat!