1. A csirkemellet keskeny csíkokra vágjuk, és bepácoljuk (lime, porcukor, fahéj, oregánó, cayenne bors, fekete bors, tequila), és lefedve hűtőbe tesszük 3-4 órára.
2. Egy serpenyőben felforrósitjuk az olajat, beledobjuk a pácolt csirkemell csíkokat, és 5-6 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt lilahagymát, fokhagymát és a paprikákat. Még 2 percig pirítjuk, majd levesszük a tűzről.
3. Egy grill serpenyőt felforrósítunk, és a kész tortilla lapok mindkét oldalát megsütjük (csíkos legyen, és a tészta fújódjon fel).
4. Egy tányérra összehajtott sütőpapirt teszünk, rá , hogy félig fedje a tortillát, erre egy levél salátát, majd a húst és a paprikát, melyet meglocsolunk guacamoléval, és mint egy borítékot, ráhajtjuk a tortilla széleit,majd a papírba tekerjük a könnyebb fogyasztás érdekében. majd a papírba tekerjük a könnyebb fogyasztás érdekében.
Jó étvágyat!